Vacatures

Image

Vacature - coach JongGras Sportbuddies

Voor ons project JongGras Sportbuddies zijn we op zoek naar HBO/WO-studenten of andere vrijwilligers die zich in willen zetten als coach. Wil jij bijdragen aan de integratie van statushouders door middel van sport? Solliciteer dan snel!
Image

Vacature - community Builder voor vluchtelingen in SSH-complexen

Academie van de Stad is op zoek naar een gemotiveerde student die zich 4-8 uur per week als Community Builder voor vluchtelingen in verschillende SSH-complexen wil inzetten. Samen met SSH en de gemeente Utrecht zijn we de pilot “StudentRefugee Community” gestart, waarbij vluchtelingen op kamers gaan wonen in Utrechtse studentenhuizen.
Image

Stagevacature - Coördinator Buurten Utrecht

Wij zijn vanaf september 2018 tot juni 2019 op zoek naar een gemotiveerde studentcoördinator voor ons nieuwe project Buurten in Utrecht. Wil jij ervaring opdoen in projectmanagement, ben je een verbinder en wil je iets bijdragen aan sociale stadsproblematiek? Solliciteer dan uiterlijk 30 juli!
Image

Stagevacature - Coördinator JongGras Sportbuddies Utrecht

Wij zijn vanaf september 2018 tot juni 2019 op zoek naar een gemotiveerde studentcoördinator voor ons project JongGras Sportbuddies in Utrecht. Wil jij ervaring opdoen in projectmanagement en iets bijdragen aan de integratie van vluchtelingen door middel van sport? Solliciteer dan uiterlijk 30 juli!
Image

Vacature - studentcoördinator Springlevende Wijk in Utrecht

Word studentcoördinator bij Academie van de Stad en zet samen met je team en bewoners projecten op!